Welk ziektebeeld speelt bij jou?

Praktijk Jan Thiel luistert naar je verhaal en inventariseert door welke klachten of symptomen jouw welzijn wordt belemmerd. Jij kent jouw eigen lichaam het beste en weet wat je voelt. Dat is voor mij het uitgangspunt om met je in gesprek te gaan en vast te stellen wat ik voor je kan doen.

Chronisch van aard

Ziektebeelden kunnen een chronisch karakter hebben, maar dat betekent niet dat er geen verbetering mogelijk is. Of het nu gaat om hart- en vaatziekten, allergieën, onvruchtbaarheid, overactiviteit bij kinderen, traagwerkende schildklier, gewrichtspijn, darmproblemen, burnout of depressies. ‘De mens is niet zijn kwaal, de mens is het geheel van lichaam, geest en ziel en de balans daartussen’.

Als je chronisch ziek bent

Vaak zijn het chronische aandoeningen die het dagelijkse leven van mijn patiënten dusdanig verstoren dat de kwaliteit van hun leven in de knel komt. De reguliere geneeskundige vindt niet altijd een oplossing voor chronische klachten en onderzoek richt zich vaak alleen op de symptomen. Komt er verder geen resultaat uit het verrichtte onderzoek of de behandeling dan wordt al gauw gezegd dat je er maar mee moet leren leven. Dit hoeft niet altijd zo te zijn, want de natuurgeneeskunde biedt voldoende mogelijkheden om gezondheid en de kwaliteit van leven te verbeteren. Ik onderzoek dit graag samen met jou.