Behandelingen

Het menselijk lichaam is het meest gebaat bij een natuurlijk evenwicht. Dit evenwicht hangt vooral af van een gunstig en constant intern milieu, bestaande uit de juiste temperatuur, juiste vochtigheidsgraad, juiste zuurstofgehalte en juiste zuurgraad. Als dit evenwicht verstoord raakt, wordt dat vaak door het zelfgenezend vermogen van het lichaam hersteld. Als je eigen lichaam niet meer in staat is om een verstoring op te heffen, wordt het ziek. Met behulp van natuurgeneeskundige therapieën herstelt het evenwicht en het zelfgenezend vermogen.

Welke behandelingen bieden wij u?

Verstoring van het zelfgenezend vermogen kan mede ontstaan door onvolwaardige voeding, oververmoeidheid, een mentaal trauma, onvoldoende beweging, medisch handelen, erfelijke aanleg, werken met gifstoffen, verwonding, roken en gebruik van alcohol, bijwerkingen van medicijnen of besmetting met een bacterie, virus of schimmel.

Herstel het zelfgenezend vermogen

Om het zelfgenezend vermogen te herstellen en te optimaliseren, maakt ik gebruik van reinigende en versterkende kruidenpreparaten, homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde en gesprekstherapie.